Salgstræning

Mange virksomhedsejere og ledere tror, ​​at "salgstræning / salgscoaching ikke virker."  Og da mange af dem henviser til en enkelt,  quick-fix event,  har de jo fuldstændig ret.

ProHuman´s 3S salgstræning virker. Netop fordi salgstræningen er bygget op omkring begrebet *gradvis indlæring og personlig forandring over tid. 

Prohuman 3S salgstræning understøttes af øvelser, gentagelser, coaching og ansvarlighed.

ProHuman erkender, at sælgere ikke af egen natur er tilbøjelige til at gennemføre en særlig strategi eller taktik, medmindre processen er en del af en overordnet personudviklingsmæssig plan. Men, det er afgørende at en sådan plan skal være understøttet af alle relevante holdninger, adfærd og livssyn i kombination med salgsteknikker.

Det er derfor Prohuman 3S salgstræning operere i alle de tre områder, der er nødvendige for succes:

personens holdning (attitude), adfærd og teknik.


Hvordan ProHuman 3S salgskursus gennemføres?  jo, Min ikke-traditionelle træningstilgang fremmer de varige ændringer i personen eller personernes adfærd og holdninger. Ikke som man ofte ser i mange traditionelle hurtige løsninger eller kurser, som ofte er mere underholdning og desværre en hurtig glemt læring, end reel adfærdsændring og opbygning af gode holdninger hos de involverede personerne.


Uddannelsen omfatter bl.a.:

  • Materialer og dokumenter
  • Løbende uddannelse & workshops efter aftale
  • Individuelle coaching sessioner og træninger 
  • Ansvarlighed.


Claus Jørgensen  -  mobil: 28 14 62 70   -   www.prohuman.dk  -  email: info@prohuman.dk